Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
June 22, 2011
Image Size
797 KB
Resolution
1000×1005
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
15,434
Favourites
345 (who?)
Comments
178
Downloads
541
×
Tuonenkalla fursuit partials by Tuonenkalla Tuonenkalla fursuit partials by Tuonenkalla
Crappy picture is crappy :D
I will have real photo shoot later when my friend and I can arrange it.

Anyway, this is the fursuit I made whole spring. :3 I wore it at Desucon 2011 which was last weekend. It was SUPER FUN! This is also my first fursuit partials ever.
Hehe, it looks like these things aren't so common in Finland, so I got a tons of comments and praises because of the mask. "It looks so realistis", "Isn't that HOT to wear?!", "Did you make it yourself?", "WOW the jaw moves! How does that work?"
I don't think it's that awesome, although I am proud of it, after all, it's my first suit. :3

The suit includes head with moving jaw, hands and tail.
Head and hands have artificial fur which is hand dry brushed with acrylics. Nose, teeth and claws are sculpted, the eyes are taxidermy eyes. Whiskers are painted fishing line. Tail is 157 cm long, imitation leather and hand painted pattern. Paw pads are silicone.
Eyes and paw pads I bought from the net, everything else is made by me.
Add a Comment:
 
:iconkanou-nii-san:
Kanou-nii-san Featured By Owner May 19, 2014
mistä sä ostit kankaat? :3
Reply
:icontuonenkalla:
Tuonenkalla Featured By Owner May 19, 2014  Professional Traditional Artist
Ihan perus eurokankaasta c: Aikamoista metsästämistähän se toki on kun turkiskankaita on hyvin vaihtelevasti tarjolla.
Reply
:iconamadare90:
Amadare90 Featured By Owner Nov 30, 2013
On se vaan hieno... Satutko muistamaan mistä hommasit silmät? Desufrostiin olisi tarkoitus yrittää tehdä khajiit-cossi. En ole koskaan ennen tehnyt mitään fursuitin tapaista joten materiaalitkin on hakusessa. Drybrushauksellako siis teit nuo naamakuviot? Toimiiko se siis ihan siveltimellä? Joskus olen käyttänyt mustaa tussia valkoiselle kankaalle mutta nyt pitäisi saada vähän vivahteikkaampaa jälkeä aikaan enkä oikein jaksa uskoa että kangaskaupasta löytyisi juuri oikeanvärisiä karvakankaita.
Reply
:icontuonenkalla:
Tuonenkalla Featured By Owner Nov 30, 2013  Professional Traditional Artist
Kiitoksia~ Ihmiset jaksaa tätä yhä kehua... :'3 No jaa, onhan se ulkoisesti kai ihan jees, mitä nyt aivan kammottavan epämukava pitää yllä (lue: sitä ei enää pidetä - tarkoitus olisi tehdä uusi). Silmät ostin valitettavasti vaan satunnaiselta netissä tavatulta kontaktilta, joten siinä asiassa en tällä hetkellä osaa sanoa enempää :/ Taxidermy silmät on kyllä olleet loistovalinta aidonnäköisyytensä takia.

Kuviot on tehty drybrushaamalla, mikä syö hermoja ja aikaa mahdottomasti, mutta jos sen kanssa jaksaa olla kärsivällinen, se kyllä tuottaa tulosta. Erinäisillä siveltimillä minä sitä tein, muistaakseni olen kokeillut sientäkin joskus... siveltimiä kuluu siihen hommaan paljon, kun sivellin hiljalleen menee tukkoon maalista ja karvasta, jota turkiskankaasta irtoaa. Tasaista väriä drybrushaamalla on ainakin oman kokemukseni mukaan vaikea saada, mutta khajiitit nyt eivät sellaisia taida luonnostaan ollakaan.

Ja oih, desufrostiin olet tulossa~ Itsekin yritän sinne, tosin en vielä tiedä tekisinkö sinne piisamirotta-puvun vai uudistaisinko vain Unihoundini. Tahtoisin oikeastaan enemmän Unin, mutta kaverin kanssa on piisamirotasta naureskeltu jo sen verran että sekin... olisi aika hauska.
Reply
:iconamadare90:
Amadare90 Featured By Owner Feb 13, 2014
Heips taas. En ehtinyt saada noita turriosia valmiiksi ja vaatepuolikin tässä vielä vähän työn alla. Minut voi ehkä bongata geneerisenä Skyrimin maagina siniruskeissa vaatteissa jos nyt saan edes kriittisimmät kohdat viimeisteltyä, tai sitten randomina jedinä. Turripää sitten näkee päivänvalon joskus myöhemmin. Silmät sain kirpparilta löytämältäni pehmolelutiikeriltä, raaputin niistä värin pois ja tarkoitus olisi laittaa taakse sinisellä tussilla värjätty heijastinkangas. Eihän ne nyt ihan luonnollisen näköiset ole mutta olisi aika vinkeää jos ne kiiluisivat salamavalossa.
Reply
:icontuonenkalla:
Tuonenkalla Featured By Owner Feb 20, 2014  Professional Traditional Artist
Myöhäinen ja puoliturha vastaus mutta en tosiaan itse päässyt lopulta paikalle. Tuli työhaastattelu eiliselle joten totesin etten jaksa seikkailla Suomea ihan joka suuntaan parin päivän aikana. Toivottavasti sitä kuitenkin taas pääsisi johonkin coniin (lähi)tulevaisuudessa, intoa olis fursuittejaan ulkoiluttaa.
Reply
:iconamadare90:
Amadare90 Featured By Owner Feb 20, 2014
Kattelinkin ettei juuri turreja näkynyt, olisko ollut neljä tai viisi koko conissa ja enemmänkin semmoisia piirroshahmotyylisiä. Tuleehan noita coneja jatkossakin, kesällä ainakin on vaikka kuinka monta (saas nähdä mihin sitä itse pääsee kun koko kesä menee harjoittelussa). Onnea sen työpaikan kanssa :)
Reply
:icontuonenkalla:
Tuonenkalla Featured By Owner Feb 21, 2014  Professional Traditional Artist
Ahaa, jännää. Olisin kyllä ollut utelias näkemään itsekin miten tuo k-18 ominaisuus näkyy itse conissa. On tullut itselle se käsitys että turreista iso osa on nuorempaa väkeä. Ja saa tosiaan nähdä mihin coniin mahtaa seuraavaksi päästä. Itsekin kun olen kesän loppuun asti ainakin töissä, ja muuton jälkeen matka coneihinkin vain pitenee. Tosin onpahan sitä sit vähän enemmän varaakin. Desu ja Tracon on ne mihin aina eniten tähtään mutta katselee sitten lähempänä.
Ja kiitoksia onnitteluista :)
Reply
:iconada-erika:
Ada-Erika Featured By Owner Nov 16, 2013
Tuli muuten mieleen että oletko tulossa 2014 Desuconiin?
Reply
:icontuonenkalla:
Tuonenkalla Featured By Owner Nov 16, 2013  Professional Traditional Artist
Sekä FrostBiteen että kesän Desuconiin olisi aikomus tulla, elleivät sitten työt tai äkillinen rahapula pääse yllättämään. En juurikaan töiden takia päässyt koko kesänä mihinkään coneihin, joten olisi ihanaa päästä taas pyörimään johonkin coniin jossain fursuitissa :> Ja muutenkin.
Reply
Add a Comment: